Επίσκεψη Ομπάμα: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

745768-stasi-ergasias.jpg

15-11-2016 8:38

Ειδήσεις για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Τρίτη (15/11), στην Αθήνα, ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου.

Από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στο Μετρό πραγματοποιούν στάση εργασίας ενώ όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, κανονικά θα κυκλοφορούν σήμερα οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Μόλις λήξη η στάση εργασίας, οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Ακρόπολη» και «Συγγρού -Φιξ» θα παραμείνουν κλειστοί έως τις απογευματινές ώρες, λόγω της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς αυτούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν, κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, το πρώτο δρομολόγιο από «Αγία Μαρίνα» προς Αεροδρόμιο θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ ενώ πιθανές τροποποιήσεις- καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Αλλαγές, επίσης, θα υπάρξουν, από τις 10 πμ και ως την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο.

Τα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΠΗΓΗ : Newsbomb.gr