ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι ανακοίνωσε την ματαίωση του διαζυγίου του!

screen-shot-2016-11-14-at-6-58-04-pm

14-11-2016 18:59

H σκέψη του διαζυγίου τους, φαντάζει μακρινή εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι κι επίσημο: Το διαζύγιο ακυρώνεται! Στην ιστοσελίδα Los Angeles County Court , φαίνεται πως η σύζυγος του πιο γοητευτικού τηλεοπτικού γιατρού, Patrιck Dempsey, είχε ζητήσει ν’ ακρωθεί η αίτηση διαζυγίου στις 4 Νοεμβρίου και την περασμένη Πάμπτη ολοκληρώθηκε κι επίσημα η διαδικασία.

Ο 50χρονος ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το Grey’s Anatomy και η make up artist του και σύζυγός του Jillian είχαν χωρίσει τον περασμένο Ιανουάριο και είχαν καταθέσει χαρτιά διαζυγίου με την γυναίκα του πιο διάσημου “γιατρού” να ζητά την συνεπιμέλεια των τριών τους παιδιών.

“Πρέπει πάντα να δουλεύουμε πάνω σε όλα. Και δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα…  Κάτι πρέπει να θυσιάζεται”, δήλωσε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, τον περασμένο Μάιο κι ενώ είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του να ζωντανέψει και πάλι η φλόγα της σχέσης με την σύζυγό του.

Τον Σεπτέμβρη στην πρεμιέρα του Bridget Jones’ Baby στη Νέα Υόρκη, όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός για την ρομαντική αυτή προσπάθεια, ο ίδιος απάντησε: “Αυτό μου είπε η καρδιά μου να κάνω”

Πηγή: tlife.gr


loading...