«Η λέξη που δε λες»: Βραβεύτηκε για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού

458512-1.jpg

14-11-2016 18:02

Από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν είναι αναμφισβήτητα η νέα σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες».

Μια σειρά που κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους τηλεκριτικούς αφού αναδυκνύεται με σεβασμό και ευαισθησία το θέμα του αυτισμού.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ο ALPHA βραβεύτηκε από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού στην ελληνική κοινωνία, μέσα από τη σειρά “Η λέξη που δε λες”. Το βραβείο παρέλαβε ο ηθοποιός της σειράς Βασίλης Μπισμπίκης. Με βραβείο τιμήθηκε και η εταιρεία παραγωγής INDIGO VIEW. Το βραβείο παρέλαβε η Όλγα Παναγοπούλου – Σορμαϊνη (συντονισμός παραγωγής)

Το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου ιδρύθηκε το 1996 στη Χίο, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, και έχει στηρίξει περισσότερους από 5.300 εξυπηρετούμενους (παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειές τους). Σκοπός του κέντρου είναι η ποιοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στους τομείς της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής, στη Χίο και την Αττική. Πρόεδρος του Κέντρου είναι η κα Παρασκευή Σιδηροφάγη.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr