Αρνείται τον προεδρικό μισθό ο Τραμπ: «Θα παίρνω ένα δολάριο το χρόνο»

745616-oo.jpg

14-11-2016 18:12

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ: Μία Εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και στην εκπομπή «60 minutes».

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι δεν θέλει τις 400.000 δολάρια που είναι οι ετήσιες απολαβές του Προέδρου των ΗΠΑ αντιθέτως θα δεχθεί το συμβολικό ποσό του ενός δολαρίου το χρόνο.

«Όχι, δεν θα πάρω τον προβλεπόμενο μισθό. Θα παίρνω μόνο ένα δολάριο το χρόνο», είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο μισθός του Αμερικανού Προέδρου.

Παράλληλα, επέκρινε όσους διαδηλώνουν σε βάρος του εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης ότι «θα πάρουν κάθε μικρό περιστατικό και θα το κάνουν μεγάλο».

Όσον αφορά τον επικεφαλής του FBI τον Τζέιμς Κόμεϊ, τον άνδρα που προχώρησε σε νέα έρευνα κατά της Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση των e-mail λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο Τραμπ είπε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα ζητήσει την παραίτησή του.

«Τον εκτιμώ όπως και την υπηρεσία του. Έχει γίνει μεγάλη διαρροή, δεν υπάρχει κανένα θέμα επ’ αυτού αλλά θα προτιμούσα να του μιλήσω πρώτα» είπε σχετικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. «Μπορεί να είχε πολύ καλούς λόγους για να κάνει ό,τι έκανε» πρόσθεσε.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr