Επίσκεψη Ομπάμα: «Απόρθητο φρούριο» η Αθήνα από Βουλιαγμένη μέχρι Ακρόπολη

745430-barack.jpg

14-11-2016 9:08

Επί ποδός η ελληνική πρωτεύουσα εν όψει της αυριανής επίσκεψης του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια και να εκτείνονται από το αεροδρόμιο μέχρι και την Βουλιαγμένη.

«Αστακός» θα είναι το κέντρο της Αθήνας για το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα. Τα μέτρα ασφαλείας είναι τεράστια και εκτείνονται σε ολόκληρη την Αθήνα, από το Ελ. Βενιζέλος, όπου και θα προσγειωθεί έως την Ακρόπολη και τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σιγή ιχθύος τηρεί το επιτελείο του Ομπάμα σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ στην Αθήνα, ακόμα και το ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει δεν είναι σίγουρο, αν και όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον Αστέρα.

Οι συνεργάτες του θα διαμείνουν στον Αστέρα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο ξενοδοχείο Intercontinental. Εκεί έχει μεταφερθεί και ο ιατρικός εξοπλισμός (συσκευασμένος σε κούτες), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δεκάδες φιάλες ανθρώπινου αίματος, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr