Φανερά αδυνατισμένος ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό! (ΦΩΤΟ)

imagehandler-1

13-11-2016 17:03

Φανερά αδυνατισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ο παρουσιαστής μαζί με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Ουγγαρέζο έκαναν τις αγορές τους και ο φωτογραφικός φακός του «You Weekly» ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

Όπως θα δείτε, ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει αρκετά κιλά.  Το γεγονός αυτό σχολίασε και ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην κάμερα του «Σου Κου». Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα στο νέο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star», είπε με διάθεση για χιούμορ: «Τον ωφέλησε τον Λιάγκα (ο χωρισμός), μισός έχει μείνει. Έχει χάσει 20 κιλά. Τον είδα προχθές! Δεν θέλω να χωρίσω αλλά πρέπει να κάνω και εγώ κάτι!».

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ένα διάστημα που είχαν απομακρυνθεί, κάνουν και πάλι στενή παρέα. Μάλιστα, το βράδυ πριν την δημοσιοποίηση του χωρισμού του από τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, είχε διασκεδάσει μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς στην «Ακτή Πειραιώς».