Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στα βράχια

745250-o-lazaridis-facebook.jpg

13-11-2016 10:17

«Οδηγούν τη χώρα στα βράχια. Τους ακούμε κιόλας να μιλούν για 4ο μνημόνιο. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ζητάμε εκλογές… χθες;», τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, επαναλαμβάνοντας με έμφαση το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

Ο κ. Λαζαρίδης λέει πως κάθε μέρα η ΝΔ διευρύνει τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους ανεξάρτητα από τις επιλογές τους στην κάλπη στο παρελθόν. «Σε αυτήν την κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας, όλοι πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις. Δεν πρέπει να μας διχάζει το χθες. Πρέπει να μας ενώσει το αύριο. Οι πολίτες δεν θέλουν άλλα ψέματα, δεν θέλουν υποσχέσεις που καταρρέουν την επόμενη των εκλογών. Ζητούν την αλήθεια και ένα ρεαλιστικό σχέδιο που να ζωντανεύει τις χαμένες προσδοκίες τους. Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε», υπογραμμίζει.
 
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές κρούει κώδωνα κινδύνου. «Αισθάνομαι ότι και πάλι ζούμε μια επανάληψη της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα- Βαρουφάκη», λέει συγκεκριμένα και εξηγεί γιατί πιστεύει πώς οι δανειστές θα κάνουν δεκτό το αίτημα της ΝΔ για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.
Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι με το πρόγραμμα της ΝΔ «απολύσεις αποκλείονται» και μιλά για την ανάγκη μείωσης των δημοσίων δαπανών.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr