ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατί η νέα μόδα προστάζει να φοράμε παραμάνα στα ρούχα μας;!!

capture

12-11-2016 21:58

Πολλές είναι οι κοινωνικές ομάδες στην Αμερική οι οποίες μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να νιώθουν αμηχανία και φόβο.

Ο νέος «πλανητάρχης» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως θα απαγορεύσει σε όλους τους Μουσουλμάνους την είσοδο τη χώρα. Παράλληλα είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια για τους ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων που ζουν στην Αμερική. Αποτέλεσμα να υπάρχει μερίδα Αμερικανών που πιστεύει πως δεν είναι κατάλληλος για τη θέση του προέδρου.

Πολίτες άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα απλό αλλά ισχυρό σύμβολο για να εκφράσουν την υποστήριξή τους απέναντι σε οποιονδήποτε φοβάται.

Καρφιτσώνοντας μία παραμάνα σε εμφανές σημείο στα ρούχα τους, ανακηρύσσουν τους εαυτούς τους σύμμαχους των ομάδων που έχουν δυσφημιστεί από τον Τραμπ, για να δείξουν πως στέκονται αλληλέγγυοι με οποιονδήποτε μπορεί να είναι φοβισμένος.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους συμμάχους και τα  μηνύματα ελπίδας που επικοινωνούν στον κόσμο μέσα φωτογραφίες που ανεβαζουν στο Twitter και το Instagram.

Πηγή: cnn.gr
loading...