Αποκάλυψη – «βόμβα» της Αγγελικής Νικολούλη στο δικαστήριο: Οι δολοφόνοι του Κωστή Πολύζου είναι δύο

744454-220116210858_8593.jpg

10-11-2016 12:48

Με την κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη, συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (10/11/2016) η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.

Η γνωστή δημοσιογράφος, σε ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης σχετικά με το μοιραίο βράδυ, ανέφερε:

«Φαντάζομαι ότι μεταξύ 01:00 – 03:00 έγινε ό,τι έγινε, αφού μετά τα μεσάνυχτα δεν τον είδε κανείς να βγαίνει, ενώ στις 03:00 τηλεφώνησε η μητέρα του Κωστή στον φίλο του, Σπύρο. Ο Κωστής πριν πέσει για ύπνο, καληνύχτισε τη θεία του, δείχνοντας πως δεν έχει πρόθεση να βγει. Κατά τη δική μου εκτίμηση, στη διάρκεια της μεταφοράς και της ταφής, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι δράστες είναι δύο».

Οι ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης συνεχίστηκαν σε αρκετά έντονο τόνο, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει: «Μη φωνάζετε σας παρακαλώ, σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι κουφή;»

Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου παρενέβ, λέγοντας: «Φτάσαμε σε σημείο να αντιδικούμε την κ. Νικολούλη! Δεν δικάζουμε αυτήν».

 Δείτε τι δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της κατάθεσής της στο kozanilife.gr:

Υπενθυμίσουμε πως η υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου Κωστή Πολύζου είχε συγκλονίσει το 2011 όλη την Ελλάδα, αρχικά με την εξαφάνιση του και ύστερα με το πτώμα του άτυχου νεαρού που βρέθηκε στο χωράφι του πατριού του.

Τον Ιανουάριο του 2016 δόθηκε εντολή σύλληψης της μητέρας του Κωστή Πολύζου και του πατριού, από την Εισαγγελία Κοζάνης.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε την ΕλλάδαΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...