Ηράκλειο: 13 συλλήψεις για ζάρια – Κατασχέθηκαν 14.000 ευρώ

742668-zaria.jpg

04-11-2016 16:39

Για οργάνωση και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο 13 άτομα και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο, συνιδιοκτησίας ενός 42χρονου και ενός 37χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν επιτρέψει και συνέδραμαν σε δέκα άτομα να παίζουν ζάρια.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθησαν και οι δώδεκα, καθώς και ένα ακόμη άτομο, ως εργαζόμενος στο καφενείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και μέσα στο καφενείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 14.130 ευρώ, ως προερχόμενο από το παράνομο τυχερό παιχνίδι.

Επιπλέον διαπιστώθηκε, ότι το κατάστημα δεν είχε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr