Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βράβευσε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

744091-ees-xamogelo.jpg

09-11-2016 11:44

Τα 21 χρόνια δράσης του γιόρτασε τη Δευτέρα (07/11/2016) το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» απένειμαν τα βραβεία «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σε φορείς και θεσμούς της Πολιτείας (Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα) που έχουν προσφέρει σπουδαίο κοινωνικό έργο προς όφελος συνανθρώπων μας που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Μεταξύ αυτών των φορέων βραβεύτηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πρόσωπο του Προέδρου του Dr. Αντώνιου Αυγερινού. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την ξεχωριστή αυτή τιμή, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη διάκριση «αναπτερώνει το ηθικό, αναβαθμίζει την αισιοδοξία, και κυρίως προάγει το μεγάλο όραμα του εθελοντισμού που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας». Ο κ. Αυγερινός, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τον διαβεβαίωσε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα παραμείνει αρωγός και συνοδοιπόρος στη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να προσφέρει φροντίδα σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι αναπληρώτριες υπουργοί Εργασίας Θεανώ Φωτίου και Ράνια Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι τέως υπουργοί Νίκος Φίλης και Θοδωρής Δρίτσας, και οι βουλευτές Νίκος Μανιός, Σοφία Βούλτεψη και Δημήτρης Καμμένος.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr