«Βόμβα» Γιωτόπουλου: Υπάρχει ασύλληπτος πυρήνας της «17Ν»

743352-giotpoulos.jpg

07-11-2016 11:32

Τουλάχιστον οκτώ μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, κυκλοφορούν, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ελεύθεροι.

Με επιστολή την οποία απέστειλε σε πολιτική εφημερίδα, ο φυλακισμένος αρχηγός της «17 Νοέμβρη», ισχυρίζεται ότι παραμένει ασύλληπτος πυρήνας της τρομοκρατικής οργάνωσης ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές κατά πάντων για τη δίκη της υπόθεσης.

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, στην επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα «Έθνος», κάνει λόγο για όπλο της «17 Νοέμβρη» καθώς και σημαντικά χειρόγραφα τα οποία «εξαφανίστηκαν» από το σπίτι – γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002 αλλά και για καταθέσεις που μπήκαν στο αρχείο και συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες που «έκαιγαν» συγκεκριμένα πρόσωπα και μια ομάδα 8 ατόμων.

Ο αργηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, μιλάει για πρώτη φορά για στοιχεία, τα οποία όπως αναφέρει, συγκέντρωσε με τη βοήθεια ενός συγκρατούμενού του, ενώ αφήνει αιχμές για το όπλο – σφραγίδα της «17Ν», το περιβόητο 45άρι.

«Σε σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που “έκαιγε'” ένα συγκεκριμένο πρόσωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του. «Το όπλο αυτό δε βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι Μυστικές Υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις Αρχές;».

Παράλληλα, ο Γιωτόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξε πλεκτάνη σε βάρος του από αυτή την ομάδα ανθρώπων που ενορχήστρωσαν μαζί με ξένες και εγχώριες μυστικές υπηρεσίες την καταδίκη του ως αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σημειώνει δε, ότι αποφάσισε να συντάξει το κείμενο «αναμένοντας παράλληλα για τη δημοσιοποίησή του άλλους τρεις μήνες μήπως και δεήσουν να μου απαντήσουν» στη δεύτερη αίτηση αποφυλάκισής του που κατέθεσε στις 18 Μαρτίου.

Ο Γιωτόπουλος, δεκατέσσερα χρόνια μετά, επανέρχεται και απαριθμεί «σημεία και τέρατα» που συνέβησαν σύμφωνα με τον ίδιο, στις τρεις δίκες της «17Ν» και τα οποία οδήγησαν στην καταδίκη του.

Μάλιστα, στην επιστολή του αναφέρει ότι για όλους τους παραπάνω λόγους δεν του χορηγούν άδεια επί 6 χρόνια, μολονότι τη δικαιούται, και αρνούνται να τον αποφυλακίσουν. «Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης μου, μου έγιναν προτάσεις να υπογράψω συμφωνία και απάντησα “εγώ, συμφωνίες δεν υπογράφω”» αναφέρει.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr