Δίκη Χρυσής Αυγής: Ξύλο μεταξύ αντιφασιστών και χρυσαυγιτών – Διεκόπη η συνεδρίαση

741432-diki-xrisis-avgis2.jpg

01-11-2016 11:24

Διέκοπη το πρωί της Τρίτης (01/11) η κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννη, προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όταν έξω από την αίθουσα ακούστηκαν φωνές και φασαρία.

Κοινό από την πλευρά της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε από τις θέσεις του ακροατηρίου και βγήκε από την αίθουσα, όπου υπήρχε ένταση μεταξύ ομάδας αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου προχώρησε στη διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα αντιφασιστών πέρασε τον πρώτο έλεγχο, προκειμένου να μπει στη δικαστική αίθουσα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα, η συνεδρίαση άρχισε και πάλι, με ερωτήσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής από την πλευρά του ΠΑΜΕ, προς τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη.

Το δικαστήριο επανήλθε αφού προηγουμένως μπήκε στη δικαστική αίθουσα, από την είσοδο των δικηγόρων και των δημοσιογράφων και συνοδεία αστυνομικής δύναμης, η ομάδα αντιφασιστών οι οποίοι είχαν τις γροθιές σηκωμένες ψηλά.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr