Κωτσόβολος: Έκθεση με προϊόντα από το… μέλλον στο The Mall Athens

741597-01-04-39-image-25.jpg

01-11-2016 18:41

Γεύση από τις δυνατότητες των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών τεχνολογίας του κοντινού μέλλοντος δίνει η γνωστή αλυσίδα Κωτσόβολος με την έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” που θα λειτουργήσει στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens σε έναν χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Από τις 4 Νοεμβρίου και για δύο συνεχόμενα τριήμερα: 4-5-6/11 & 11-12-13/11, οι πιο εξελιγμένες συσκευές, που παράγονται από εταιρίες που μόνο ως παγκόσμιοι κολοσσοί τεχνολογίας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσουν οι επισκέπτες.

Πάνω από 40 συσκευές του μέλλοντος, κάποιες από τις οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση IFA και δεν κυκλοφορούν ακόμη στην ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζονται στην έκθεση “Thanks to Tech” και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να σταθεί μπροστά σε έναν εντυπωσιακό και κομψό ψυγειοκαταψύκτη που ανοίγει η πόρτα αυτόματα όταν ο χρήστης είναι φορτωμένος με ψώνια, ενώ θα δει πως οι δουλειές στο σπίτι γίνονται ακόμα πιο εύκολα χάρη σε εξελιγμένες συσκευές, όπως ένας έξυπνος φούρνος κάνει το μαγείρεμα απόλαυση, αφού διαθέτει πορτάκι-οθόνη που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία του μαγειρέματος, να κάνει ρυθμίσεις και να κατεβάζει συνταγές.

Στις τηλεοράσεις ξεχωρίζουν μοντέλα όπως η συσκευή με πάχος μόλις 0,97 χιλιοστών, η οποία είναι επίσης εύκαμπτη και χάρη στο μαγνητικό υπόστρωμά της μπορεί να «σταθεί» στον τοίχο σαν απλή ταπετσαρία. Η νέα αυτή οθόνη τοποθετείται εύκολα και αφαιρείται επίσης πολύ εύκολα, αρκεί να την «ξεφλουδίσει» κανείς από το μαγνητικό στρώμα. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η έκθεση συνεχίζονται με την παρουσίαση της πρώτης τηλεόρασης διπλής όψης στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΚΟ1

Πρόκειται για μια τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης, που επιτρέπει την απρόσκοπτη προβολή περιεχομένου και στις 2 όψεις της, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές και προσφέροντας μια εμπειρία θέασης χωρίς προηγούμενο σε όποια πλευρά και αν στέκονται.

Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από ένα VR Headset, ενώ με μία ειδική εφαρμογή και πρωταγωνιστές τα smartphones θα μπορούν να γεμίσουν τους τοίχους σχέδια και χρώματα με ένα απλό scroll στην οθόνη τους.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το Hololens της Microsoft που αλλάζει τον τρόπο χρήσης των προσωπικών υπολογιστών. Τέλος, θα μπορούν να γνωρίσουν την πλατφόρμα του KODE, της πρώτης e-learning πλατφόρμας εκμάθησης κώδικα στα ελληνικά, που δημιουργήθηκε από την Κωτσόβολος σε συνεργασία με το BCA College.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr