Λαμία: «Δεν διαφωνούμε με τα προσφυγόπουλα στο σχολείο» λένε οι γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου

743216-prosfygopoulo.jpg

06-11-2016 23:18

Ως στημένο περιγράφει το σκηνικό των αντιδράσεων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας, με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, που είναι μεταξύ εκείνων που θα φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα από το κέντρο των Θερμοπυλών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου παίρνει σαφείς αποστάσεις και από την ένταση και τις εκφράσεις, αλλά και τα όσα ακούστηκαν στη συνέλευση.

Σημειώνει με έμφαση ότι «διαχωρίζει τη θέση του από μεμονωμένες αντιδράσεις (γονέων και μη) που σημειώθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 3/ 11/ 16», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αντιδράσεις σημειώθηκαν από ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν καν μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Μάλιστα, παίρνει αποστάσεις από τους συντάκτες της ανακοίνωσης που μοιράστηκε την περασμένη Παρασκευή στους μαθητές και ζητούσε από τους γονείς τους να συμμετέχουν στην κατάληψη του σχολείου. Διευκρινίζει, επίσης, ότι «τη Δευτέρα στο σχολείο μας γίνει διαμαρτυρία και όχι κατάληψη».

Πάντως οι γενικές συνελεύσεις συνεχίζονται μέχρι την Τετάρτη και σε άλλα σχολεία, σε περισσότερο ήρεμο κλίμα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr