Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο

743181-mitsotakis_kriti.jpg

06-11-2016 18:22

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, περιοδεία στου νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, θα έχει σειρά συναντήσεων με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Κρήτης, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες του νησιού, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, στις Βρύσες Χανίων.

Ειδικότερα, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων – Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 (κέντρο «ΕΣΠΕΡΟΣ»).

Τέλος, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα επισκεφτεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr