Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Υγρό κέικ με γιαούρτι και πορτοκάλι

457248-dsc_1676.jpg

06-11-2016 5:01

Η σημερινή συνταγή είναι ένα κέικ για όλες τις εποχές, ιδανικό για πρωινό ή απογευματινό γλύκισμα.

Υλικά:

2 αβγά

2 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/4 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. βανίλια

1 κ.γ. φρέσκο ξύσμα πορτοκάλι

1/2 φλυτζ. ελληνικό γιαούρτι

1/2 φλυτζ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι

1/2 φλυτζ. ηλιέλαιο ή βούτυρο

1 1/4 φλυτζ. ζάχαρη

2 φλυτζ. Αλεύρι

Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...